Biszkopt:
- 100g mąki kokosowej
-10 jajek
-10 łyżek substancji słodzącej (miód/ksylitol/erytrol)
- łyżeczka proszku do pieczenia (bezglutenowego)
- napar z kawy do nasączenia
Krem:
- 2 puszki mleka kokosowego 
- substancja słodząca wedle uznania
- owoce/kakao/karob do ozdoby

Białka ubij na sztywno, pod koniec dodając powoli substancję słodzącą. Powoli dodaj żółtka miksując na niskich obrotach. Na koniec dodaj mąkę zmieszaną z proszkiem, najlepiej przesiewając przez sito i wymieszaj delikatnie łyżką do połączenia masy. Przelej do tortownicy.
Piecz w piekarniku około 25-30 minut w temperaturze 180 stopni.
Ostygnięty biszkopt przetnij na pół, nasącz naparem z kawy opcjonalnie z dodatkiem wanilii i substancji słodzącej. 
Stałą część mleczka ubij na bitą śmietanę, posłodź według uznania, opcjonalnie dodaj kawałki ziaren kakao, czy owoce. Przełóż placki powstałym kremem oraz posmaruj wierzch tortu. Udekoruj. 
Smacznego <3